صبحانه
خوراك و برانچ
وجترين
پیش غذای سرد و گرم
سالاد
پیتزا
پاستا
غذای اصلی
برگر و رَپ
غذای سنتی
سوشی
دسر و کیک
بر پايه اسپرسو
ربلان اسپشیال کافی
قهوه دمی
نوشیدنی سرد کافئین دار
نوشیدنی گرم و چای
ماکتیل و آبمیوه طبیعی
ربلان تیکی درینک
اسموتی
فریک شیک
میلک شیک
سافت درینک
كيك تولد
سس ها و افزودنى

ليدى فينگر-كرم ماسكارپونه سبك شده-شكلات رنده شده-پودر كاكائو
سرو به صورت كلاسيك

كيك كره اى-سس دولسه دلچه به همراه ميوه هاى طبيعى فصل(متغير در هر فصل)

بافتى لطيف و كاملا لبنى
به همراه سس رزبرى و توت فرنگى

كيك هویج تهیه شده با گردو تازه و ادویه
فراستینگ به همراه زست لیمو و پرالین گردو نمکی

بافت لطيف و لبنى با طعم پسته رست شده به همراه سس رزبرى و توت فرنگى

فاج بروانى/بستنى دست ساز وانيلى با مغز فندق/سس شكلات دست ساز

زاخر شکلات و مغز فندق ،پوره زرشك،گاناش شکلاتی ،كاور شكلات و فندق

آناناس، دراگونفروت، انبه، ملون، توتفرنگی،بلوبری، انگور، پرتقال، فیسالیس و هندوانه)
(محتویات سینی در فصول مختلف با توجه به تازگی مواد اولیه متفاوت خواهد بود.)

مِلون، هندوانه، خربزه و طالبی
(محتویات سینی در فصول مختلف با توجه به تازگی مواد اولیه متفاوت خواهد بود.)



كيك آغشته به سروپ دستساز بهار نارنج و وانيل و عطر پرتقال-شير برنج-كرم ماسكارپونه و بهار نارنج و زعفران
شير برنج دم كشيده با غلاف طبيعى وانيل-گرانولا دست ساز-پرالين بادام و فندق